Nominat per Marcar - Cintes Tèxtils Personalitzades - Cintes Termoadhesives - Cintes Adhesives - Cintes per Planxar - Cintes per Cosir Nominat per Marcar - Cintes Tèxtils Personalitzades - Cintes Termoadhesives - Cintes Adhesives - Cintes per Planxar - Cintes per Cosir CATALÀ  
Cercar
       
CISTELLA
Productes: 0 . Import: 0 €.
CASTELLANO

Inici Empresa Productes Tramesa Notícies Contacte Àrea privada

Faqs, preguntes més freqüents


- La cinta termo-adhesiva es pot enganxar sobre qualsevol tipus de teixit ?  si, pots enganxar la cinta sobre qualsevol superfície tèxtil que permeti ser planxada. Per una fixació òptima s’ha de planxar a temperatura de cotó, sempre intercalant un drap entre la roba i la cinta termo-adhesiva. En comptes d’un drap pots utilitzar també un tros de paper de forn.

 

-  Puc cosir també la cinta termo-adhesiva?  La cinta termo-adhesiva també es pot cosir en cas de necessitat encara que costa mes.  De tota manera l’escalfor de la planxa el que fa es fixar la tinta , o sigui que apart de cosir-la, és recomanable també planxar-la abans de rentar.

 

-  Si la cinta és per una residència, que és millor, la termo-adhesiva o la de cotó? És veritat que la cinta termo-adhesiva resisteix altes temperatures de rentat, però per poder rentar fins a 90º i que no es desenganxi, la cinta ha de planxar-se a consciència, aguantant la planxa un mínim de 20 segons i per les dues cares del teixit. Per això moltes residències prefereixen la cinta cosida, per una banda per ser 100% cotó, i també per evitar que es pugui desenganxar si no s’ha planxat correctament.

 

Cal planxar també la cinta de cotó ?  Si una vegada cosida es planxa per sobre abans de ser rentada això augmenta la resistència de la tinta. Si és roba que es rentarà a temperatura molt alta aconsellem fer-ho.

 

Puc escriure també números en una cinta? Si,  a l’espai destinat per posar el text pots escriure tan noms i cognoms , com combinar-ho amb números , referències, telèfons ... sempre respectant el màxim de 21 caràcters permesos.

 

Puc desenganxar una cinta termoadhesiva que ja hagi estat planxada ? Si, tornant a aplicar escalfor a la etiqueta i sense esperar que aquesta es refredi, pots desenganxar-la.  Et quedaran marques de la resina termoadhesiva, però pots treure una etiqueta per poder posar-ne una altra.

 

M’he equivocat al fer la comanda, que faig? Has de tenir en compte que al tractar-se d’un producte personalitzat no s’admeten devolucions del mateix. Si t’has equivocat i te n’adones de seguida, pots enviar-nos un e mail i si la cinta encara no ha estat confeccionada la podem rectificar. Una vegada fet el producte i enviat ja no es pot canviar.

 

Haig de ser a casa per rebre el paquet? La web et permet posar una adreça d’entrega diferent a la de facturació, per tal de que puguis posar l’adreça de la feina, d’un familiar o amic , si t’és més còmode. De tota manera no cal que siguis a casa ja que l’enviament es fa per correu postal Urgent , i el paquet t’arribarà directament a la teva bústia.

 

Tinc alguna despesa d’enviament? L’enviament és gratuït per tota Espanya. Per  la resta d’Europa o del continent cal que consultis les tarifes seleccionant una zona de lliurament al fer la comanda.

 

Si no estic content/a amb el resultat de les cintes , que faig ? Estem tan convençuts de la qualitat de les nostres cintes que t’oferim total garantia del producte. En cas de tenir algun problema de qualitat, envia’ns un e mail que segur que t’ho podrem solucionar.Nominat per Marcar - Cintes Tèxtils Personalitzades - Cintes Termoadhesives - Cintes Adhesives - Cintes per Planxar - Cintes per Cosir - Faqs


EMPRESA · TRAMESA · NOTÍCIES · PRODUCTES · CERCADOR · ÀREA PRIVADA · CONTACTE · MAPA WEB
CONDICIONS DE VENTA · SEGURETAT · DESPESES D´ENVIAMENT · ETIQUETES · FAQS · AJUDA´NS A MILLORAR


INSCRIU-TE · INTRODUEIX EL TEU EMAIL
 Nominat, S.L. · Ptge. Colom, 20 Baixos · 08201 Sabadell · Barcelona · Espanya · info@nominatparamarcar.com · Nif. B60459278 · Nota legal · Política de cookies · Disseny web Anunzia

nominat per marcar, cintes tèxtils personalitzades, cintes termoadhesives, cintes adhesives, cintes per planxar, cintes per cosir, marcar roba per escola, marcar roba per residencies, marcar roba per colonies, marcar roba per clubs esportius, marcar roba per llars d'infants, ,marcar ràpid, identificar roba, personalitzar roba